Werkwijze

Wij vinden het belangrijk om allereerst kennis te maken. Binnen 5 werkdagen na aanmelding wordt een kennismakingsgesprek met u gepland. Dit gesprek is vrijblijvend en kosteloos. We bespreken dan kort de hulpvraag, de mogelijkheden en tarieven. Ook wordt hierin besproken welke al bestaande gegevens belangrijk zijn. Dit gesprek duurt maximaal 45 minuten en vindt over het algemeen plaats in de praktijk te Amsterdam.

Na het kennismakingsgesprek gaan we gerichter werken en zijn daar ook kosten aan verbonden. Deze kosten kunt u vinden elders op deze site. Alle begeleidingen kunnen plaatsvinden in de praktijk, op school of bij u thuis. Dit wordt in overleg besloten. De trainingen en onderzoeken vinden plaats in de praktijk of op school.

Chinski legt veel nadruk op wetenschappelijk onderzoek. Chinski heeft een database waarin de testresultaten anoniem worden gebruikt voor wetenschappelijk onderzoek ten behoeve van onder andere de studies pedagogiek en psychologie.

Wekelijks hebben wij een MDO (multidisciplinair overleg) en wij hebben wekelijks intervisie met elkaar.

Goed om te weten:

  • Alle prijzen zijn richtprijzen en kunnen in uw geval net iets anders uitvallen aangezien elke hulpvraag uniek is.
  • Betaling vanuit het pgb en leerlinggebonden financiering (lgf-wet) is mogelijk.
  • Wij hebben een contract met gemeente Amsterdam. Dit betekent dat vergoeding mogelijk is na een geldige verwijzing voor zorg. Dit geldt voor zowel GBGGZ zorg als voor dyslexie zorg ( Enstige Enkelvoudige dyslexie).  U ontvangt geen factuur maar wij dienen de facturen direct in bij de gemeente. Wij hebben een contract met de volgende deelgemeentes:
  • Beemster, Oostvang, Zeevang, Landsmeer, Ouder-Amstel, Aalsmeer, Amsterdam, Waterland, Purmerend, Amstelveen, Zaanstad, Diemen, Uithoorn, Wormerland, Edam -Volendam.

Belangrijke informatie over betalingingen van niet vergoede zorg:

Vooraf tekent u een behandelovereenkomst en/of een onderzoeksovereenkomst (aanvullende informatie vindt u op: www.NVO.nl en www.psynip.nl ).

Wij werken met automatische incasso.

Wij hanteren de volgende algemene voorwaarden. Klik hier (algemene voorwaarden)

 

Wij zijn geregistreerd bij Vektis onder de volgende praktijkcode:

Agb code  praktijk:  94-(0)58894 psychologische zorgverleners.

 

Onze NIP- , BIG-, en NVO nummers staan bij wie zijn wij ?

 

Ons inschrijfnummer bij de KvK:

KvK 34314769